Після відпустки житомирські військовослужбовці повернулися в зону АТО

Після відпустки житомирські військовослужбовці повернулися в зону АТО

22.08.14 15:37 0 683
Про сміливість і патріотизм наших земляків-військовослужбовців вже ходять легенди. Вони залишили вдома своїх рідних заради того, аби відстояти територіальну цілісність Батьківщини та повернути мирне життя цивільному населенню сходу України. Щодня наші бійці звільняють міста в зоні проведення антитерористичної операції, рятують людські життя і дарують нам надію.

Громадськість та представники влади області прийшли у військову частину на Богунії в м. Житомирі, аби побачити справжніх героїв, побажати їм щасливої дороги, перемоги та найшвидшого повернення додому.

19 серпня майже 100 наших земляків поверталися в зону АТО після відпустки. З військовослужбовцями поспілкувався і кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Ярослав Лагута. Він зазначив зазначив: «Ми прийшли підтримати наших хлопців і побажати, аби вони швидше поверталися додому з перемогою. Обласна та міська влада зробить все можливе для того, аби підтримати їх морально та матеріально. Знаю, що всі, хто перебуває в зоні АТО, – це справжні герої. Сподіваюся, що найближчим часом наші земляки повернуться на рідну Житомирщину живими і здоровими».

Того ж дня бійці з 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади поклали квіти до пам’ятного знаку на майдані Соборному в обласному центрі та вшанували спільною молитвою своїх бойових побратимів, які загинули на сході України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Депутатам Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ