Волинська область: рятувальники провели навчальні заняття з працівниками місцевої пожежної охорони області

Волинська область: рятувальники провели навчальні заняття з працівниками місцевої пожежної охорони області

22.08.14 19:26 0 750
З метою підвищення рівня протипожежного захисту об'єктів і населених пунктів області, створення належних умов для гасіння пожеж, швидкого реагування на надзвичайні ситуації та підвищення професійного рівня працівників місцевої пожежної охорони працівниками Управління ДСНС України у Волинській області на базі частини спеціальної пожежної техніки проведено навчально-методичні збори з водійським складом підрозділів місцевої пожежної охорони Луцького, Ківерцівського, Рожищенського та Горохівського районів.

У консультаційному центрі для працівників місцевої пожежної охорони проведено теоретичне заняття щодо призначення, властивостей та порядку застосування основних та спеціальних пожежних автомобілів, розглянуто принцип роботи і експлуатацію насосних установок автоцистерн.

Проведено практичне заняття «Керування насосом на пожежних автомобілях». Окрім цього, водії частини спеціальної пожежної техніки навчили присутніх прийому забору води при несправному газоструменевому апараті та у разі відмови у роботі вакуумного крана.

Працівники підрозділів місцевої пожежної охорони відвідали службові та побутові приміщення підрозділу, ознайомились із організацією служби, оглянули автомобілі новітнього зразка типу «ТАТА», «КАМАЗ» та іншу спеціальну пожежну техніку.

Навчальні заняття днями відбудуться і у містах: Ковелі, Володимир- Волинську та Камені-Каширську.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ