Естрадний оркестр ДСНС України влаштував концерт для військових зі Сходу країни, які перебувають на лікуванні у госпіталі

Естрадний оркестр ДСНС України влаштував концерт для військових зі Сходу країни, які перебувають на лікуванні у госпіталі

22.08.14 17:41 0 724
Учасники бойових дій в районі АТО, які наразі проходять лікування у Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України, нині, як ніколи, потребують саме моральної підтримки та психологічної реабілітації. Аби хлопці якнайшвидше могли забути ті жахи, які їм довелося пережити, 19 серпня їх відвідав естрадний оркестр ДСНС України. І просто в сквері госпіталю учасники оркестру влаштували для військових справжнє свято пісні.

В концерті приймали участь музиканти та солісти естрадного оркестру Центр музичного мистецтва Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України: Оксана Радул, Анна Василенко, Павло Скляров, Марина Маковій, заслужений артист України Василь Волощук, режисер-постановник та ведучий концерту Сергій Кисіль. Диригент оркестру – Валерій Іванцов, художній керівник – капітан служби цивільного захисту Руслан Симоненко.

Учасники оркестру порадували хлопців не лише бравими піснями, але й теплими словами. Колектив центру музичного мистецтва ДСНС України щиро подякував військовим за їхню мужність, патріотизм, героїзм, який вони проявили заради майбутнього України. Кожен музикант побажав хлопцям швидкого одужання та міцного здоров’я.

«Героями нашого часу стали ви - прості хлопці, справжні, віддані сини своєї батьківщини. Нехтуючи своїм здоров’ям та власним життям, ви ведете Україну до перемоги. Віримо, що разом ми велика сила, тому Слава Вам, Слава Україні і всім Героям Слава! » - такі теплі слова прозвучали з вуст оркестру ДСНС України.

У свою чергу, військові, були приємно здивовані такою увагою та підтримкою і зізналися, що слова вдячності є зараз найкращими ліками для їхніх “поранених сердець”, адже такі рани загоюються довго.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ