Чернівецька область: за добу під час ліквідації пожеж вогнеборці врятували від знищення 6 будівель

Чернівецька область: за добу під час ліквідації пожеж вогнеборці врятували від знищення 6 будівель

22.08.14 16:02 0 664
Протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 3 пожежі. Так, у Чернівцях по вул. по вул. Яворівській горів дачний будинок. На місце події відразу виїхали рятувальники обласного центру. Оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходилася господарська будівля, першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого розповсюдження вогню. За лічені хвилини рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було ліквідовано. Полум’ям знищено покриття та перекриття будівлі, меблі, пошкоджено стіни будинку. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили зберегти від знищення господарську будівлю. Постраждалих немає.

У селі Малий Кучурів Заставнівського району горіла літня кухня. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна був направлений за місцем виклику. Складність пожежі полягала в тому, що в літній кухні знаходилися газові балони, які могли вибухнути. Рятувальники винесли їх на вулицю, одночасно з цим проводивши роботи по ліквідації пожежі. За лічені хвилини вогнеборці локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її. Вогнем знищено побутову техніку, речі домашнього вжитку. Оперативні дії рятувальників дозволили зберегти від знищення поруч розташовані житловий будинок та ще одну літню кухню, на які міг перекинутися вогонь. На пожежі ніхто не постраждав.

У селі Киселиці Путильського району в господарській будівлі місцевої мешканки сталася пожежа. Велика кількість дерев’яних елементів у конструкції будівлі та сіно, яке знаходилося всередині, сприяли швидкому поширенню вогню. Тому на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу смт. Путила полум’я поширилося на площу 60 кв.м.. Рятувальники за лічені хвилини локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її, що дозволило зупинити подальше розповсюдження вогню. Завдяки цьому вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок та 2 господарські будівлі. Полум’ям знищено 5 тонн сіна, речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Санкт-Петербург. ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ