«Тернопільщина – захисникам України» – звіт про використання коштів, зібраних комунальними підприємствами Тернопільської обласної ради на потреби учасників АТО

«Тернопільщина – захисникам України» – звіт про використання коштів, зібраних комунальними підприємствами Тернопільської обласної ради на потреби учасників АТО

22.08.14 17:10 0 711
607 тисяч 659 гривень станом на 20 серпня зібрали комунальні установи, заклади та організації обласної ради, а також виконавчий апарат, для потреб тернопільських захисників України. Звернення голови обласної ради Василя Хомінця про пожертвування одноденного заробітку для потреб наших вояків підтримали усі без винятку. «Ми допомагатимемо нашим військовим, працівникам міліції, ДАІ, СБУ, які перебувають у зоні ведення АТО, а також тернопільським добровольцям та воякам, які захищають Україну у різних підрозділах, батальйонах, бригадах. Кожна копійка адресної допомоги буде відзвітована», – наголосив Василь Хомінець. Усе необхідне закуповується за заявками керівників силових підрозділів.

Станом на 20 серпня для потреб Тернопільського батальйону територіальної оборони ЗСУ перераховано 199 тисяч 284 гривні. Кошти використані на такі речі

- 450 пар чобіт

- 200 штук захисних костюмів

- 100 штук утеплених курток

- 12 штук шин для вантажних автомобілів

- 2 дизельних генератори

- 4 мініелектростанції різних потужностей

- 2 інвертори

- 4 штуки електродів

- 5 стяжок вантажу.

Також для Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку (структурний підрозділ спеціального правоохоронного формування у складі ЗСУ) перераховано 11 тисяч 870 гривень для придбання 2 бронежилетів та 6 спальних мішків.

Для потреб підрозділів управління СБУ в області перераховано тернопільському заводу «Оріон» 56 тисяч 95 гривень для виготовлення сучасних засобів зв’язку.

Станом на 20 серпня для потреб батальйону обласного управління МВС перераховано 100 тисяч 500 гривень. Кошти використані на такі речі:

- 2 дизельні генератори

- 150 штук зимових бушлатів

- 50 штук комуфляжних костюмів

- 50 шапок

- 50 пар берців.

Для забезпечення працівників ДАІ області, які несуть службу в зоні проведення АТО, необхідним спорядженням та паливно-мастильними матеріалами перераховано 10 тисяч 50 гривень.

На усі витрати є відповідні документи та акти виконаних робіт.

Також 4 тисячі гривень із зібраної суми було виділено мешканцю одного із сіл Тернопільщини, чиі син та племінник, який росте без батька, мобілізовані у ЗСУ, для придбання хлопцям шоломів. Відповідні підтвердження та розписка про отримання коштів надані.

На вечір 20 серпня використано 381 тисяча 799 гривень. Залишок – 225 тисяч 860 гривень.

Збір коштів від комунальних установ та закладів обласної ради триває.

Як зазначив голова обласної ради Василь Хомінець, інформація про використання та надходження коштів від комунальних установ подаватиметься постійно на офіційному сайті Тернопільської обласної ради.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині виявили ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ