З Держбюджету буде відшкодовано кошти закладам і установам Львівщини, які надали тимчасовий прихисток вимушеним переселенцям

З Держбюджету буде відшкодовано кошти закладам і установам Львівщини, які надали тимчасовий прихисток вимушеним переселенцям

22.08.14 16:31 0 758
За результатами засідання Міжвідомчого координаційного штабу опрацьовані розрахунки та їх обґрунтування для відшкодування закладам і установам, які надали тимчасовий прихисток громадянам, які вимушені переселятись з АР Крим та районів АТО.

Прогнозна сума коштів резервного фонду Державного бюджету становить 2,4 млн. грн. Відшкодування планується провести 72 установам за проживання з 1 липня до 13 серпня цього року 320 громадян. Про це повідомляє департамент соціального захисту населення Львівської ОДА.

Загалом станом на 21 серпня 2014 року в області тимчасово розміщено 4625 громадян з АР Крим та східних областей, у тому числі 2975 громадян з Донецької та Луганської областей (Донецьк – 1555 осіб, Луганськ – 919 осіб). Із загальної кількості переселених – 1650 дітей, у тому числі 931 дитина – зі сходу. Громадяни поселені як у м. Львові, так і в районах області.

Майже 95% тимчасового переселених громадян розміщено в приватному секторі. Решта – в гуртожитках, обласній лікарні, військовому госпіталі, реабілітаційному центрі (смт. Брюховичі), дитячих відпочинкових таборах, 5-и санаторіях, на об’єкті у Бродівському районі, християнських центрах, тощо.

При потребі для масового розселення сімей з дітьми, які вимушені переселятись зі сходу України та окупованої території і перебувати на Львівщині тривалий період, у тому числі в осінньо-зимовий, буде використано потенціал дитячих оздоровчих та лікувальних закладів області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: друге коло ...

КОМЕНТАРІ