У День незалежності України відбудеться забіг «За тверезу націю»

У День незалежності України відбудеться забіг «За тверезу націю»

22.08.14 19:38 0 825
24 серпня 2014 року о 13 годині буде дано старт марафонському забігу «За тверезу націю», присвячений Дню незалежності України.

Пробіг пройде під гаслом “ЗВІЛЬНИСЬ від АЛКОГОЛЬНОГО та ТЮТЮНОВОГО РАБСТВА! СТАНЬ НЕЗАЛЕЖНИМ!”.

Організаторами акції є громадська організація «Твереза Галичина» за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Ця акція відбувається вже четверний рік. Відбувається традиційно в День Незалежності України і об’єднує приблизно 50 молодих людей. З кожним роком зростає кількість бажаючих взяти участь та збільшується дистанція маршруту.

Цьогоріч пробіг відбуватиметься за маршрутом: Львів-Раковець-Львів, дистанція – 40 кілометрів. Захід має на меті залучити молодь до свідомо тверезого способу життя, замінити наркотики, тютюн та алкоголь на фізичну культуру і заняття спортом. Кожен учасник зможе загартуватись у Раковецькому джерелі.

У рамках забігу збиратимуть кошти для закупівлі амуніції українським військовикам в зоні АТО.

«Важко дивитись на молодь, яка губить своє життя в алкоголі, тютюні та наркотиках, адже саме ці речі породжують суперечки, злочинність. Україні потрібні сильні, здорові та мужні доньки і сини, які в будь-яку хвилину зможуть стати на її оборону» – сказав організатор акції заступник голови громадської організації «Твереза Галичина» Зіновій Станішевський.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: ...
Наступна новина: Рятувальники разом із ...

КОМЕНТАРІ