В Житомирській області для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві

В Житомирській області для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві

22.08.14 17:26 0 670
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський 21 серпня відвідав Житомирський обласний військовий шпиталь ветеранів війни у м. Бердичеві. Цього дня у медичному закладі в експлуатацію здали дві палати для реабілітації учасників АТО з Житомирщини.

Ремонт було здійснено за фінансової підтримки воїнів-афганців, котрі розуміють учасників АТО як ніхто інший.

Головний лікар шпиталю Павло Журбенко повідомив, що наразі відремонтовано дві палати в терапевтичному та неврологічному відділеннях. Планується створити комфортні умови для бійців у кожному відділенні шпиталю. Ремонтні роботи вже ведуться у палаті в кардіології, яка також призначена для лікування учасників АТО.

Сергій Машковський, перебуваючи у шпиталі, завітав до неврологічного відділення, в якому на реабілітації знаходяться три військовослужбовці.

Очільник області подякував молодим людям за їх відвагу та героїзм. Наголосив на тому, що обласна влада буде дбати про всіх учасників АТО з Житомирщини та закликав з усіма питаннями та проблемами звертатися особисто до нього. Пообіцяв посильну підтримку та допомогу. А також вручив нашим героям подарунки.

Бердичівський міський голова Василь Мазур в свою чергу подарував сучасний телевізор у палату, в якій на реабілітації перебувають військові. А представники Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни вручили бійцям тонометри.

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас розповів журналістам, що шпиталь на 100% забезпечений медикаментами та харчуванням. Додаткових коштів не потребує. У медзакладі 40 грн. на добу виділяється на забезпечення медикаментами пацієнтів та 35 грн. – на харчування.

Павло Журбенко наголосив на тому, що хлопці у шпиталі проходять лікувально-реабілітаційний процес, який може затягнутися навіть на роки.

Наразі у Житомирському обласному військовому шпиталі у Бердичеві на реабілітації перебуває четверо учасників АТО.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подольскі близький до ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ