Голова облдержадміністрації ознайомився із ситуацією на центральному стадіоні міста Житомира

Голова облдержадміністрації ознайомився із ситуацією на центральному стадіоні міста Житомира

22.08.14 17:45 0 664
Питання реконструкції центрального стадіону «Полісся» у Житомирі порушувалося протягом багатьох років. Більше 30-ти років жодних ремонтних робіт там не проводилося. Минулоріч на відновлення стадіону було спрямовано понад 10 млн грн. Планувалося зробити реконструкцію центральної трибуни, підтрибунних приміщень, манежу та привести до ладу навколишню територію.

Оновлений легкоатлетичний манеж стадіону відкрили у 2013-му році до Дня святого Миколая. Проте зовнішні роботи до настання холодів закінчити не встигли.

21 серпня голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав стадіон «Полісся», аби особисто перевірити стан поточних справ на об’єкті.

«Нам потрібно близько трьох мільйонів гривень, аби закінчити ремонт західної трибуни. Це убезпечить манеж від затікання води, руйнування стін і ураження їх грибком», – сказав Сергій Олександрович.

Голова облдержадміністрації наголосив, що необхідно наразі дізнатися, скільки коштів потрібно для повного завершення ремонтних робіт на стадіоні, аби попередити подальше руйнування конструкцій.

«Головною проблемою у цій роботі є те, що ніхто не несе відповідальності за зроблене. А я вважаю це недбальством, тому що гарний господар не почне робити ремонт у будинку не подбавши про дах, не з’ясувавши, протікає він чи ні. Але ми змінимо таку систему роботи. Найменшим покаранням буде звільнення», – зазначив посадовець.

Зараз у манежі займається близько 800 спортсменів. Якщо не завершити ремонт західної трибуни найближчим часом, то вже наступного року його потрібно буде розпочинати знову.

«Підрядник готовий працювати на нашому стадіоні з передоплатою у 500 тисяч гривень. Єдине, що потрібно, аби всі відповідні подання пройшли бюджетну комісію і з резервного фонду на об’єкт були виділені кошти», – підсумував Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Естрадний оркестр ДСНС ...
Наступна новина: Леонід Прус: Наше спільне ...

КОМЕНТАРІ