На Хмельниччині підтримка дітей надихає на перемогу

На Хмельниччині підтримка дітей надихає на перемогу

22.08.14 16:28 0 709
20 серпня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло відвідала дитячий оздоровчий табір «Чайка», що знаходиться в с. Головчинці Летичівського району.

У той час, коли дорослі збирають матеріальну допомогу, діти в таборі «Чайка» малюють малюнки, роблять листівки та пишуть листи військовим, аби підтримати їх бойовий дух.

Хлопчики і дівчатка, об’єднані однією бідою – війною, малюють українську символіку, заклики до миру та єдності. В листах вони висловлюють подяку захисникам Батьківщини, віру і надію в них. Дітки бажають нашим військовим перемоги, аби кожен брат, тато, син повернувся до рідної домівки живим та здоровим.

«Моральна підтримка військовослужбовців, які здійснюють антитерористичну операцію на Сході, є не менш важливою за матеріальну. Подібна акція проводиться не вперше. Для хлопців, що там – це справжня допомога. Завтра разом із іншою допомогою, ми передамо дитячі роботи на Схід», – зазначила Леся Василівна.

Посадовець також перевірила умови проживання дітей в таборі: стан житлових приміщень, місця прийому їжі, дитячі майданчики та інші споруди, що знаходяться на території.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії далі перевіряють ...
Наступна новина: З Держбюджету буде ...

КОМЕНТАРІ