На Тернопіллі забудівник колишніх дольовиків Щепановського щотижнево звітуватиме про виконані роботи

На Тернопіллі забудівник колишніх дольовиків Щепановського щотижнево звітуватиме про виконані роботи

22.08.14 16:57 0 836
Зустріч колишніх дольовиків Щепановського із забудівником Андрієм Стоцьким відбулась в облдержадміністрації 21 серпня. Присутніми також були представники правоохоронних органів, обласної прокуратури та управління СБУ.

Такі наради відтепер проводитимуть щотижня для того, щоб дольовики мали змогу бачити звіт виконаних будівельних робіт та висловити свої пропозиції забудівнику.

Нагадаємо, що 14 серпня Андрій Стоцький дав чіткі обіцянки щодо кожного об’єкту будівництва, а саме: продовжити роботи на вулиці Корольова та на проспекті Бандери 20 серпня, перекрити під’їзд на вулиці Тарнавського до кінця серпня, завершити фасадні роботи, перекриття даху, проведення електромереж та сантехніки у Гаях Шевченківських до кінця року.

У свою чергу процес будівництва взяли під свій контроль представники правоохоронних органи, які ведуть слідство у справі забудівника Андрія Стоцького щодо використання коштів дольовиків.

Проте результатів роботи дольовики не почули ні від забудівника, ні від правоохоронних органів. Як повідомив представник управління СБУ, справа в процесі дослідження, доповідати про конкретні результати наразі неможливо.

Забудівник вкотре пообіцяв продовжити будівництво на всіх чотирьох об’єктах.«Будемо проводити подібні зустрічі із дольовиками, забудівником та правоохоронними органами щотижня. Доти, доки не вияснимо, куди ідуть гроші та коли завершиться будівництво на даних об’єктах, - зазначив перший заступник голови jблдержадміністації Іван Крисак. –Дану справу затягують і представники правоохоронних органів, і забудівник. Тому будемо усіма можливими метолами прискорювати процес. Дольовикам у свою чергу раджу скласти чіткий план дій і оприділитись із вимогами. Для більшої ефективності варто створити ініціативну групу або кооператив».

До наступної зустрічі Андрій Стоцький запевнив, що проведе ряд робіт по кожному об’єкту, а саме: котлован у будинку на вулиці Корольова буде на завершальній стадії; біля будинку на Бандери проведуть ремонт дороги, а також монтаж крану; на об’єкті у Гаях Шевченківських виконуватимуть усі види будівельних робіт; у будинку на Тарнавського прокладуть плити та перекриють під’їзд.

Наступна зустріч відбудеться 28 серпня, під час якої забудівник прозвітує про виконані роботи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: «Велика ...

КОМЕНТАРІ