Волинська область: вогнеборці провели пожежно-тактичні навчання на Луцькій міжрайбазі (фото, відео)

Волинська область: вогнеборці провели пожежно-тактичні навчання на Луцькій міжрайбазі (фото, відео)

22.08.14 18:33 0 773
21 серпня в Луцьку на території місцевої міжрайбази Волинської облспоживспілки рятувальники Луцького гарнізону УДСНС України у Волинській області провели планові тактико-спеціальні навчання.

Мета – відпрацювання дій обслуговуючого персоналу підприємства, пожежно-рятувальних підрозділів з гасіння пожежі в торгових та складських приміщеннях.

За тактичним задумом пожежа виникла в одній із секцій складських приміщень, існувала загроза поширенню полум'я на сусідні секції та офісні приміщення. За декілька хвилин до місця події прибули чергові варти рятувальників ДСНС області з усіх пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька. Всього на місці події зосереджено 5 одиниць спеціальної пожежної техніки та 21 чоловік особового складу.

Рятувальники організували евакуацію персоналу з небезпечної зони та у складі 2 ланок газодимозахисної служби подали воду на гасіння пожежі та на захист сусідніх приміщень. У результаті злагоджених дій пожежу вдалося оперативно ліквідувати.

Ці навчання дали змогу ознайомитись із специфікою об’єкту, вивчити планування і джерела водопостачання, що у випадку реальної загрози дозволить у найкоротші строки приборкати надзвичайну ситуацію.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ