Закарпатська область: керівництво Управління перевірило готовність підрозділів до НС осінньо-зимового періоду

Закарпатська область: керівництво Управління перевірило готовність підрозділів до НС осінньо-зимового періоду

22.08.14 16:51 0 750
Протягом 19-20 серпня начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей перевіряв готовність пожежно-рятувальних підрозділів Тячівського та Рахівського районів до осінньо-зимового періоду.

Під час перевірки основна увага керівництва зверталась на технічний стан пожежної техніки, засобів малої механізації, пересувних електростанцій, пунктів обігріву, створення запасу паливно-мастильних матеріалів для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період.

Окремо було перевірено розрахунки сил і засобів підрозділів ДСНС у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням метеорологічних умов, які можуть спричинити порушення нормального функціонування об’єктів життєзабезпечення населення, порушення руху на автомобільних шляхах області.

Окрім цього були уточнені плани оперативного реагування та взаємодії з іншими службами життєзабезпечення районів в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та аварій, характерних для осінньо-зимового періоду

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тема цьогорічного Першого ...

КОМЕНТАРІ