Рятувальники разом із вимушеними переселенцями зі Сходу України завітали до кінотеатру ,

Рятувальники разом із вимушеними переселенцями зі Сходу України завітали до кінотеатру ,

22.08.14 19:42 0 738
21 серпня рятувальниками для вимушених переселенців зі Сходу нашої держави, зокрема дітей, було організовано перегляд мультиплікаційного фільму в одному з кінотеатрів обласного центру. Керівництво кінотеатру «Україна» з розумінням відгукнулося на прохання надзвичайників спільно організувати дозвілля для наших співвітчизників, яких спіткали важкі часи сьогодення.

Це вже не перша зустріч працівників ДСНС із вимушеними переселенцями. Рятувальники постійно намагаються організувати дозвілля для них, тому що саме в таких умовах можливо не тільки розважати дітвору, а й допомогти їм подолати певні психологічні бар’єри. Мета такої підтримки – допомогти подолати стрес у дітей та їх сімей, а також адаптуватися до нових умов життя.

Дітвора з превеликим задоволенням переглянула мультфільм, навіть найменші з них спокійно всиділи майже дві години часу, не галасуючи і не плачучи. Після закінчення сеансу малеча з бурними оплесками покинула глядацький зал та вибігла на вулицю.

На останок, психологами Управління ДСНС в області були розповсюдженні серед дорослих спеціально-розробленні «Пам’ятки психологічної допомоги». У них викладені корисні поради і рекомендації для батьків та родичів щодо надання психологічної допомоги дітям, які побували у районах проведення антитерористичних операцій.

І дорослі і діти висловили просто-таки безмежну подяку рятувальникам, які ніколи в житті не стають осторонь чужого горя і завжди приходять на допомогу кожному хто її потребує.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: У міськраді ...

КОМЕНТАРІ