Житомирська область: протягом доби вогнеборцями ліквідовано 5 загорянь господарчих будівель

Житомирська область: протягом доби вогнеборцями ліквідовано 5 загорянь господарчих будівель

22.08.14 18:45 0 718
20 серпня о 12:28 на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бердичів надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, що знаходиться на одній із вулиць районного центру.

До служби порятунку «101» зателефонував власник палаючого хліву. Чоловік порався по господарству і раптом помітив полум’я в будівлі. Самотужки полум’я йому загасити не вдалося. На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено дах приміщення. Провівши розвідку, вогнеборці виявили осередок займання у кімнаті, що слугувала господарю як кухня.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС о 12:50 пожежу було локалізовано, а о 13:45 – повністю ліквідовано. Надзвичайники запобігли перекиданню полум’я на житловий будинок, розташований у кількох метрах від осередку загоряння. Однак вогонь устиг знищити 15 м кв даху хліву.

Крім того, протягом доби на території Житомирщини вогнеборці ліквідовували ще 4 загоряння господарчих будівель. Внаслідок пригод загиблих та травмованих не виявлено. Наразі фахівцями встановлюються причини виникнення вогню.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Майдані відбулася ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ