На Хмельниччині протягом доби піротехніки знищили 42 вибухонебезпечні предмети та 500 набоїв до стрілецької зброї

На Хмельниччині протягом доби піротехніки знищили 42 вибухонебезпечні предмети та 500 набоїв до стрілецької зброї

22.08.14 14:33 0 688
20 серпня о 12:00 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт.Ярмолинці надійшло повідомлення про те, що в урочищі «Евеліна» виявлено одинадцять 76-міліметрових артснарядів часів Великої Вітчизняної війни.

Негайно до місця виявлення прибули піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, які вилучили небезпечні знахідки та о 18:00 знищили їх у спеціально відведеному місці.

Цього ж дня, під час контрольного обстеження прилеглої території сапери додатково виявили 11 артилерійських снарядів калібру від 45 до 105 мм, 20 підривників до артснарядів та 500 набоїв до стрілецької зброї.

21 серпня об 11:30 всі додатково виявлені вибухонебезпечні предмети були знищені у спеціально відведеному місці.

ДСНС України звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина отримала ...
Наступна новина: Луцьк: «Ми провели ...

КОМЕНТАРІ