На Хмельниччині рятувальники зустріли та допомогли переселенцям з м. Донецьк

На Хмельниччині рятувальники зустріли та допомогли переселенцям з м. Донецьк

22.08.14 17:13 0 837
Майже щодня рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області надають допомогу громадянам, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території.

Так, 20 серпня за допомогою до Служби порятунку Хмельниччини звернулася мешканка м. Донецьк. До Хмельницького вона прибула зі своїми дітьми 5-ти та 11-ти років.

Співробітники ДСНС зустріли жінку з дітьми на залізничному вокзалі. В зв’язку з пізнім часом прибуття вони були тимчасово розміщені на навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Хмельницькій області. Вже з ранку 21 серпня рятувальники забезпечили їх від’їзд до Дунаєвецького району, де жінку та її дітей, за сприяння волонтерів, розміщено у пристосованих для проживання приміщеннях Церкви Євангельських християнських баптистів у с. Маків. На сьогоднішній день в цьому приміщенні проживає 30 дітей зі Східних областей України.

Нагадуємо контакти регіонального штабу з надання допомоги в переміщенні з районів проведення АТО, поселенні та соціальному забезпеченню громадян:

+38 (0382) 69-91-17;(цілодобово).

+38 (0382) 69-91-12; (цілодобово).

Також громадяни можуть телефонувати на Урядову «гарячу лінію» за телефоном 0 800 507 309.

ГУ ДСНС України

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ