Маєток Робіна Вільямса продається за $30 млн

Маєток Робіна Вільямса продається за $30 млн

23.08.14 20:03 0 792
Садиба актора Робіна Вільямса з ліфтом і вежею продається за $30 млн. За кілька місяців до смерті артист виставив свої володіння на продаж.

У квітні нинішнього року на ринок нерухомості США був виставлений особняк зірки Голлівуду, нині покійного актора Робіна Вільямса. За маєток Villa Sorriso в штаті Каліфорнія пропонувалося $30 млн. До теперішнього часу житло знаменитого актора не знайшло нових власників.

Вільямс виставив маєток на продаж у 2012 році, сподіваючись виручити $35 млн, проте потенційних покупців не зацікавила нерухомість за такою високою ціною. Навесні цього року маєток знову з’явився на ринку з солідною знижкою – за ціною $30 млн.

Особняк вміщує п’ять спальних кімнат, шість обладнаних ванних, театр, бібліотеку, ліфт, галерею і оглядову вежу. Назва маєтку перекладається як «Вілла Посмішка», загальна площа території складає 1,86 тисячі квадратів. Тут є природне озеро і виноградник Каберне Совіньон.

За кілька місяців до смерті актор виставив свої володіння на продаж, оскільки не міг більше дозволити собі утримувати маєток у виноробному центрі Каліфорнії, який розвалюється.

Нагадаємо, 63-річний Робін Вільямс – володар премії «Оскар» і триразовий лауреат премії «Золотий глобус» – був знайдений мертвим у власному будинку в місті Тіберон (штат Каліфорнія). var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Мюнхені вандали ...

КОМЕНТАРІ