Анастасія Приходько: Нізащо, ні за які гроші не співатиму в Росії для окупантів

Анастасія Приходько: Нізащо, ні за які гроші не співатиму в Росії для окупантів

23.08.14 16:40 0 729
Співачка Анастасія Приходько, яка бере активну участь у турі на підтримку військових та не боїться казати все, що думає про росіян, відповіла на брехню про неї від російських ЗМІ. Артистка запевнила, що ніколи, нізащо й ні за які гроші не співатиме на території Росії.

Зазначимо, російські журналісти опублікували інформацію, що Настя нібито погодилася співати на корпоративі російського олігарха. Мовляв, це підтвердила концертний директор Приходько Оксана Кравченко.

Співачка вирішила розставити усі крапки над «і» й у своєму Instagram опублікувала офіційне спростування.

«Повернувшись з туру по звільнених містах Донбасу, хотіла трохи відпочити, але не тут то було! Гортаючи Інтернет, натрапила на чудовий приклад російської недопропаганди», – зауважила Анастасія Приходько.

«Що я можу сказати з цього приводу: 1. Оксана Кравченко не є моїм концертним директором – вона менеджер. 2. Не маючи компетенції, повноважень концертного директора, а також моєї особистої згоди, вона провела переговори, в яких припустилася низки помилок, за що була оштрафована! 3. Вся інформація про мене в цій статті є неправдивою і спрямована на моє очорнення», – підкреслиа вона.

А насамкінець пояснила так, щоб зрозуміли навіть російські журналісти: «Повторюю востаннє – ніколи, нізащо, ні за які гроші Анастасія Приходько не співатиме на території Росії, бо вважаю найвищою зрадою співати для окупантів! Слава Україні!!!», повідомляє Таблоїд. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: перевірили ...
Наступна новина: В Рівному в парку ім. ...

КОМЕНТАРІ