Працівники ДАІ Волині вирушили в зону АТО для охорони громадського порядку  (+фото)

Працівники ДАІ Волині вирушили в зону АТО для охорони громадського порядку (+фото)

23.08.14 10:07 0 709
Волинські держінспектори у повному екіпіруванні виїхали в зону проведення антитерористичної операції виконувати не лише всій громадянський, а й професійний обов’язок перед державою.

Повернутися живими та неушкодженими – таке завдання поставив перед добровольцями начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, який прибув проводжати колег:

– Ваше рішення ще раз свідчить про те, що кожен із вас вірний присязі і перебуває на своєму місці. Мені довелося працювати у непростий час, щоразу, коли відбувається ротація особового складу, важко відправляти вас на Схід. Головне, чого хочеться побажати в дорогу – берегти себе і бути однією командою, адже спільні і злагоджені дії допоможуть вам зберегти життя та уникнути поранень. Пам’ятайте: вдома вас чекаю родини.

Усі правоохоронці мають табельну вогнепальну зброю, спеціальні засоби індивідуального захисту та активної оборони, в тому числі бронежилети, захисні шоломи, камуфляжний одяг, а також необхідні продукти харчування.

Проводи бійців відбувалися у вузькому колі рідних, близьких та колег. Добровольці жартували, підтримували дружин і близьких, які пропри все, не могли стримувати сліз.

За традицією, правоохоронців благословив настоятель Свято-Георгіївського храму отець Олександр, котрий відзначив, що з вірою та молитвою їм вдасться перебороти всі труднощі. Волинські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби допомогти в обороні держави та повернутися додому цілими і неушкодженими.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві на День ...
Наступна новина: Чернігів: "Вишиванка – ...

КОМЕНТАРІ