На запрошення голови обласної ради на Тернопільщину прибуде делегація Автономної республіки Аджарія

На запрошення голови обласної ради на Тернопільщину прибуде делегація Автономної республіки Аджарія

23.08.14 14:49 0 719
У складі делегації голова Верховної ради Автономної республіки Аджарія Автанділ Берідзе, заступник голови Давід Бацікадзе, керівник апарату Рамаз Болквадзе, помічник голови Гіоргі Горадзе та депутат Тімур Кахідзе.

24 серпня у приміщенні обласної ради (к.531) об 11 годині розпочнеться церемонія підписання Угоди про співробітництво між Тернопільською обласною радою та Верховною радою Автономної республіки Аджарія. « Україна та Грузія демонструють світові приклад дружби, партнерства та взаєморозуміння. Особливої оцінки заслуговує тісна взаємодія наших країн у реалізації обраного ними курсу на повноправну інтеграцію до Європейського Союзу. В один день – 27 червня 2014 року – у Брюсселі нашими країнами підписані угоди про асоціацію з Євросоюзом, – наголосив Василь Хомінець. – Твердо переконаний у необхідності подальшого зміцнення українсько-грузинського партнерства, спрямованого на всебічне поглиблення взаємин між нашими народами в об’єднаній Європі, в тому числі, і на регіональному рівні. Свідченням цього буде і підписання нашої угоди про співробітництво».

Гості також відвідають ряд заходів, присвячених 23-ій річниці незалежності України, ознайомляться із культурними, історичними та релігійними пам’ятками області. Під час перебування на Тернопільщині делегація відвідає сільськогосподарські підприємства краю.

На час перебування офіційної делегації з Аджарії на флагштоці біля приміщення обласної ради буде піднято стяг Грузії.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООН сприятиме пошуку ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ