Хмельницька область: начальники караулів пожежно-рятувальних підрозділів області удосконалили професійну майстерність

Хмельницька область: начальники караулів пожежно-рятувальних підрозділів області удосконалили професійну майстерність

23.08.14 10:26 0 749
З 19 по 21 серпня в області на базі пожежно-рятувальних підрозділів Кам’янець-Подільського, Шепетівського та Хмельницького гарнізонів відбулись заняття із професійної підготовки з начальниками караулів.

Під час проведення занять особовому складу доведені основні вимоги керівних документів ДСНС України та викладено лекції щодо порядку проведення аварійно-рятувальних робіт на зруйнованих спорудах. Парамедики медицини катастроф провели практичні заняття щодо надання потерпілим першої медичної допомоги.

Також, рятувальники переглянули навчальний відеофільм «Ліквідація наслідків НС пов’язаної з вибухом газу та руйнування багатоповерхового житлового будинку» та відеоролик «Надання першої медичної допомоги».

Особливу увагу під час проведених заходів було приділено практичній частині занять, де рятувальники удосконалили навики в саморятуванні з вікна 4-го поверху навчальної вежі, підйомі у вікно 4-го поверху комбінованим способом за допомогою 3-х колінної драбини та драбини-штурмовки.

Відповідні заняття проводяться з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку та удосконалення рятувальної справи в пожежно-рятувальних підрозділах області.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: "Вишиванка – ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ