На Хмельниччині рятувальники взяли участь пожежно-тактичному навчанні з ліквідації умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей

На Хмельниччині рятувальники взяли участь пожежно-тактичному навчанні з ліквідації умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей

23.08.14 18:24 0 772
22 серпня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Білогірського району взяли участь у пожежно-тактичному навчанні щодо гасіння умовної пожежі в лікувальному закладі.

За тактичним задумом в терапевтичному корпусі Білогірської центральної районної лікарні, внаслідок замкнення електромережі, сталося загоряння в маніпуляційному кабінеті дитячого відділення.

До місця події негайно прибули 2 відділення рятувальників 24-го державного пожежно-рятувального поста смт. Білогір’я, які в складі ланки газодимозахисної служби оперативно та злагоджено ліквідували умовну пожежу та евакуювали хворих і персонал з дитячого та неврологічного відділень лікарні.

Рятувальники та персонал лікувального закладу злагоджено та швидко впорався з завданням.

Загалом до навчань залучались 2 одиниці пожежної техніки, 10 рятувальників, лікарі швидкої допомоги, аварійні бригади районних електромереж та газової служби.

Загалом навчання пройшли успішно, а пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС вкотре довів свою готовність діяти за призначенням.

Білогірський РС ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Донецьк вирішив перенести ...

КОМЕНТАРІ