В Закарпатській області ясінянські рятувальники провели толоку в місцевому парку

В Закарпатській області ясінянські рятувальники провели толоку в місцевому парку

23.08.14 16:58 0 678
Як правило, напередодні свят кожен добрий господар намагається навести лад в своїй оселі та на території обійстя. Разом з тим, не варто забувати й про парки, сквери чи просто зелені зони, де кожен бажаючий може відпочити та налаштувати свої думки на позитив.

Ось і рятувальники 4-го Державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня напередодні 23-ї річниці Дня Незалежності України вирішили навести лад у парку, що розташований неподалік від підрозділу.

Відтак рятувальники очистили територію від сухої трави, листя й сміття. Зібрали й вивезли непотріб, що накопичився у парку за довгі роки. Приємно, що до такої непланової толоки долучились не тільки працівники пожежно-рятувальної служби, а й небайдужі громадяни. Окрім прибирання, рятувальники ще й обрізали аварійні й сухі гілки на деревах, потурбувались про освітлення скверу та пофарбували лавиці у кольори державного прапора України.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян: давайте спільними зусиллями зробимо наш дім, наше Закарпаття та нашу рідну Україну чистою, зеленою та квітучою!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному в парку ім. ...
Наступна новина: Перші двоє людей ...

КОМЕНТАРІ