В Житомирській області вогнеборці вшанували пам'ять колег, які загинули при виконанні службових обов’язків

В Житомирській області вогнеборці вшанували пам'ять колег, які загинули при виконанні службових обов’язків

23.08.14 22:12 0 817
Щорічно 22 серпня в Україні відзначається День вшанування пам’яті людей, які загинули під час виконання службових обов’язків. Цього дня біля меморіального комплексу Управління ДСНС у Житомирській області провели низку заходів, посвячених цьому пам’ятній даті.

Очільник рятувальників Житомирщини генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Нікітчук звернувся зі щирими словами подяки до родичів загиблих вогнеборців, які були присутні на панахиді. Він також наголосив, що в їх сім’ях народилися справжні герої – пожежні, які ціною власного життя рятували інших.

Настоятель Свято-Михайлівського собору отець Богдан відслужив панахиду по загиблим. У пам’ять про них рідні й близькі, колеги та друзі запалили номінальні свічки. По закінченню панахиди, присутні поклали квіти до пам’ятника «Пожежним, які врятували світ» та хвилиною мовчання віддали шану тим, кого вже з нами немає. Благодійним фондом «Пожежні Чорнобиля» для родичів загиблих було організовано поминальний обід та надано посильну фінансову допомогу.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Напередодні Дня ...
Наступна новина: Відбувся конкурс дитячих ...

КОМЕНТАРІ