В Закарпатській області на пожежі врятовано чоловіка

В Закарпатській області на пожежі врятовано чоловіка

23.08.14 17:19 0 728
22 серпня о 09:20 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава поступило повідомлення про загорання житлового будинку на вул. Шевченка, що у с. Заріччя. Першими помітили пожежу місцеві дітлахи, які гралися неподалік. Вони одразу ж побігли до сільської ради с. Сільце, що межує із селом Заріччя та повідомили про це тамтешнім працівникам, а ті у свою чергу зателефонували до рятувальників.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до палаючого будинку збіглися місцеві мешканці та спробували приборкати пожежу самотужки. Окрім цього, один із чоловіків, знаючи, що всередині знаходиться 80–річний господар, кинувся у палаючий будинок та виніс його на свіже повітря. Правда під час рятувальної операції обоє встигли наковтатися диму, і їм було надано домедичну допомогу.

Пожежу було локалізовано черговими відділеннями 5-ї державної пожежно-рятувальної частини о 09:45 та о 10:25 повністю ліквідовано.

Завдана матеріальна шкода сягнула 40 тисяч гривень, адже вогонь встиг знищити вікна, двері, меблі та частину домашнього майна.

Причина пожежі встановлюється.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перші двоє людей ...
Наступна новина: Іван Крисак: «Залозецькому ...

КОМЕНТАРІ