В Управлінні ДСНС в області відбулися урочистості з нагоди 23-річниці Незалежності України

В Управлінні ДСНС в області відбулися урочистості з нагоди 23-річниці Незалежності України

23.08.14 14:15 0 806
З нагоди величного свята Української державності – 23-ої річниці Дня Незалежності України - в Управлінні ДСНС в області відбулися урочисті заходи.

Відкриваючи урочистості, зі сло­вами привітання до всіх присутніх звернувся перший заступник начальник Управління ДСНС в області пол­ко­вник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк. Ігор Володимирович у своєму виступі зазначив, що цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу і відзначається як найголовніше свято нашої країни. Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Учасники зборів переглянули короткометражний документа­ль­ний фільм про історію здобуття не­за­ле­жності України, який повернув їх до витоків становлення конституційної суверенності держави.

Також з нагоди 23-ої річниці Незалежності України було зачитано привітання з державним святом від Голови ДСНС України Сергія Бочковського.

Святковості урочистостям додав момент нагородження. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди відз­начення 23-ої річниці Незалежності України кращих працівників служби було на­городжено відзнаками та грамотами.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: ITF Туреччина. Фоміна та ...
Наступна новина: На Львівщині працює ...

КОМЕНТАРІ