Хмельниччина вшанувала пам‘ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час несення служби

Хмельниччина вшанувала пам‘ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час несення служби

23.08.14 11:17 0 729
22 серпня традиційно вся Україна вшановує пам‘ять тих працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов‘язків.

Цьогоріч, в умовах, коли в країні практично йде війна, коли майже щодня у кровопролитних боях гинуть десятки міліціонерів, військових і звичайних цивільних громадян, цей день наповнився особливою тугою, сумом та розпачем.

Особовий склад УМВС України в Хмельницькій області, представники органів влади, інших правоохоронних структур, близькі, рідні та друзі зібралися біля Меморіального комплексу на честь загиблих міліціонерів, щоб вшанувати їх пам‘ять.

«Цей день нагадує нам усім, якою дорогою ціною завойовані мир і спокій у нашому домі,» - сказав, звертаючись до усіх присутніх, голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Ми переживаємо надзвичайно складний час через хаос та терор в окремих регіонах країни, реальну загрозу зовнішньої агресії.

«Понад 200 – працівників міліції Хмельниччини відряджалися до зони проведення антитерористичної операції, приблизно 90 - і зараз виконують там свої службово-бойові завдання.» - сказав Леонід Іванович.

Виступаючи перед присутніми, тимчасово виконуючий обов‘язки начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергій Ковальов зазначив: «Ми — єдина правоохоронна структура, у календарі якої є така сумна дата. А все тому, що працівники міліції найчастіше наражаються на небезпеку у боротьбі зі злочинними проявами. Ось і вони пліч-о-пліч з військовими стали до зброї, аби захистити територіальну цілісність нашої держави та безпеку її народу».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Військовий капелан зі ...

КОМЕНТАРІ