ООН сприятиме пошуку дипломатичних шляхів врегулювання та покращення гуманітарної ситуації на Cході України

ООН сприятиме пошуку дипломатичних шляхів врегулювання та покращення гуманітарної ситуації на Cході України

23.08.14 14:38 0 713
21 серпня ц. р. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прийняв заступника Генерального секретаря ООН з політичних питань Джеффрі Фелтмана та заступника Генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Валері Амос.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ.

Під час зустрічі були обговорені практичні шляхи використання можливостей ООН для мирного врегулювання ситуації на Cході України, спровокованої агресією з боку Росії, у т. ч. пом’якшення її гуманітарних наслідків.

Представники ООН запевнили в готовності Генерального секретаря ООН Бан Кі-муна продовжувати особисто залучатися до цього процесу, надаючи добрі послуги.

Організація усіляко підтримуватиме зусилля, спрямовані на пошук дипломатичних шляхів врегулювання та покращення гуманітарної ситуації на сході держави.

Міністр закордонних справ України висловив зацікавленість у подальшій активній співпраці з ООН, зокрема в контексті мобілізації міжнародної гуманітарної допомоги та забезпечення моніторингу ситуації у сфері захисту основоположних прав та свобод людини на сході держави та в АР Крим.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині працює ...
Наступна новина: На запрошення голови ...

КОМЕНТАРІ