Юрій Підлісний взяв участь у підсумковій колегії Міністерства освіти і науки України

Юрій Підлісний взяв участь у підсумковій колегії Міністерства освіти і науки України

23.08.14 09:38 0 739
22 серпня, за участю заступника голови Львівської облдержадміністрації Юрія Підлісного у режимі відеоконференцзв’язку відбулась підсумкова Колегія Міністерства освіти і науки України.

Під час Колегії Міністр освіти Сергій Квіт підбив підсумки розвитку дошкільної, загальної, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2013/14 навчальному році та ознайомив регіони із завданнями на 2014/15 навчальний рік.

Найважливішим досягнення за минули рік, Міністр назвав підписаний Президентом Закон України «Про вищу освіту». Також Сергій Квіт нагадав про те, що вводяться зміни у структурі навчального року та про введення 6-денного навчального тижня у разі необхідності економії енергоресурсів. Водночас Міністр закликав й вищі навчальні заклади спланувати свою роботу так, аби у студентів у зимовий період було не менше двох місяців канікул.

Окремо розглянули питання функціонування галузі освіти й науки на Донбасі. Оскільки у Донецькій та Луганській областях значна частина навчальних закладів частково, або повністю зруйновані, то відповідно будуть вноситись зміни у структуру навчального процесу. За попередньою інформацією навчальний рік у цих регіонах розпочнеться з 1 жовтня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ