В Луцьку депутати працюють у складі постійних комісій

В Луцьку депутати працюють у складі постійних комісій

23.08.14 23:15 0 742
Відбулося засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Участь у її роботі взяли секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати Наталія Бунда, Тарас Бас та Микола Дендіберін.

На розгляд членів постійної комісії було внесено лише одне питання: «Про затвердження Програми забезпечення інформаційної безпеки та патріотичного виховання учнівської молоді на території міста Луцька». Документ підготовлений депутатом міської ради Андрієм Козюрою. Він зауважив, що питання інформаційної безпеки дуже актуальне нині. На його думку, Україна програла інформаційну війну Росії.

Андрій Козюра зазначив, що програма передбачає комплекс заходів. Зокрема, планується розміщувати інформаційні матеріали у засобах масової інформації.

Також передбачено ряд заходів, спрямованих на патріотичне виховання учнівської та студентської молодів. За його словами, проводитимуться різноманітні тематичні уроки у навчальних закладах, «круглі столи» тощо.

Ще одним пунктом програми є виділення спеціальних місць у торгових закладах для товарів російського виробництва. Андрій Козюра зауважив, що міський голова Микола Романюк видав розпорядження про маркування продукції з Російської Федерації, однак, воно носить рекомендаційний характер. Рішення міської ради їх зобов’яже це зробити.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ