На Буковині представник МВС поспілкувався із мешканцями двох районів

На Буковині представник МВС поспілкувався із мешканцями двох районів

25.08.14 18:51 0 934
Заступник начальника департаменту режимно-секретного та документального забезпечення МВС України Роман Ковальов та заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Олег Попов провели особистий прийом громадян мешканців Кельменецького та Сокирянського районів.

- Практика виїзних прийомів громадян є дуже доцільна, а особливо у такий час для нашої країни. Ми маємо змогу особисто на місцях дізнатися ті проблемні питання, які хвилюють громаду, котра знаходиться далеко від столиці – зауважив Роман Ковальов.

Під час зустрічі із міліцейським керівництвом, буковинці мали змогу розповісти про свої проблеми, звернутися із скаргами та надати пропозиції.

- Мені було дуже приємно дізнатися, що більшість мешканців районів підтримують міліціонерів. Це свідчить про високу довіру місцевого населення до правоохоронців. Звернення громади переважно стосувалися того, як краще допомогти міліції у забезпеченні правопорядку на місцях. Люди розуміють, що правоохоронці виконують багато завдань, тому, аби допомогти їм, пропонують на постійній основі здійснювати спільні патрулювання вулицями населених пунктів. Також були питання що стосувалися працевлаштування – розповів Роман Ковальов.

На прийомі мешканців Кельменеччени та Сокирянщини були присутні і керівники органів місцевої влади.

Поспілкувавшись із громадянами, представник МВС України запевнив, що усі їх звернення обов’язково будуть об’єктивно і всебічно розглянуті.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ