На Буковині затримано ще одного наркоторговця

На Буковині затримано ще одного наркоторговця

25.08.14 13:59 0 786
Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області викрили 23-річного чернівчанина якраз під час збуту трьох грамів амфетаміну за 1300 гривень.

Встановлено, що молодик вже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. І не лише за збут наркотиків, а й за грабежі та крадіжки. Окрім наркотичної речовини у зловмисника виявили та вилучили і грошові кошти, отримані від продажу «зілля».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

В порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України молодика затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання при УМВС України в Чернівецькій області. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Нагадаємо, що раніше співробітники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків викрили двох торговців наркотичним зіллям.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначили переможців ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Волині ...

КОМЕНТАРІ