Буковина: на Заставнівщині правоохоронці знайшли у підслідного боєприпаси

Буковина: на Заставнівщині правоохоронці знайшли у підслідного боєприпаси

25.08.14 15:46 0 716
39-річний мешканець Заставнівського району підозрюється у вчиненні крадіжок. В ході санкціонованого обшуку було оглянуто будинок, в якому проживає чоловік. Там міліціонери натрапили на цікаву знахідку.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці знайшли у домі зловмисника 22 набої калібру 5,6 мм та 1 набій калібру 9 мм. Чоловік розповів, що боєприпаси не його. Він їх лише зберігає. Ще близько двох років тому буковинцю передав набої сусід, котрий в той час був умовно засуджений за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Пройшов час, односельчанин вже помер, тож, каже чоловік, повертати набої було нікому. Так вони в нього і зберігалися, - розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції Заставнівського райвідділу УМВС Любомир Зюбрецький.

Правоохоронці вилучили боєприпаси та направили їх на відповідне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ