Хмельницькі міліціонери долучились до всеукраїнської акції «Місто професій» (+)

Хмельницькі міліціонери долучились до всеукраїнської акції «Місто професій» (+)

25.08.14 18:45 0 746
У парку Шевченка в центрі м. Хмельницького діти могли завітати до будь-якого із 20 майданчиків, кожен з яких представляв ту чи іншу професію.

УМВС України в Хмельницькій області завжди активно долучається до всіх заходів, які проводяться для дітей та за участю дітей. Ось і цього разу правоохоронці взяли участь у заході під назвою «Місто професій». Наше управління презентували такі підрозділи як Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС, Державтоінспекція та Кінологічний центр УМВС.

Головна мета заходу — дати відчути дітлахам, що таке та чи інша професія. На вході до імпровізованого містечка діти отримували паспорт, а далі йшли, умовно кажучи, влаштовуватись на роботу. Вони отримували коротенький майстер-клас з тієї чи іншої професії, а потім самостійно виконували ті ж дії, за що отримували справжню зарплатню, яку могли витратити тут же, на території містечка, на солодощі та подарунки.

— Враховуючи шні події на Україні, потрібно популяризувати, в першу чергу, державні професії, тому ми запросили до участі МНС, МВС, і чесно скажу, і це видно, це найпопулярніші майданчики — розповіла організатор заходу Тетяна Люлька. — Дітям дуже цікаво подивитися, хто такі криміналісти, хто такий кінолог, чим він займається і чому ці собачки такі слухняні. Також діти з задоволенням спілкуються з представниками Державтоінспекції і освоюють техніку.

— Наші працівники розказують дітям про специфіку роботи підрозділів, дають можливість спробувати себе у ролі міліціонера і цим самим ми піднімаємо як імідж міліції нашої області, так і імідж всієї міліції України. І можливо діти, коли виростуть, будуть мати можливість обрати саме професію міліціонера, — зазначив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС Сергій Цимбалюк.

Загалом захід пройшов дуже насичено й яскраво, діти отримали масу нових знань та позитивних вражень і було видно, що навіть їх батьки і самі б, якби мали можливість, із задоволенням спробували б деякі професії на собі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ