На Хмельниччині діти подарували міліціонерам військову форму та взуття

На Хмельниччині діти подарували міліціонерам військову форму та взуття

25.08.14 15:44 0 647
Працівники міліції, які вирушають у зону АТО, отримали з рук вихованців клубу юних миротворців військову форму та взуття.

Днями на схід України відправляться восьмеро правоохоронців з Кам’янець-Подільського міського відділу міліції. Вихованці місцевого клубу юних миротворців, які на вулицях міста збирали допомогу від небайдужих кам’янчан, в урочистій обстановці вручили міліціонерам камуфляжну форму і взяття, закуплені за зібрані гроші.

До присутніх звернувся міський голова Михайло Сімашкевич: «Відправляємо правоохоронців, які їдуть у зону АТО. Перш за все, хочемо їм побажати, аби вони живими-здоровими повернулися додому. Ми вдячні волонтерам, а особливо присутнім в залі юним миротворцям, які на вулицях міста збирали кошти. І частинка дитячого серця — у цих подарунках».

Т.в.о. начальника міської міліції Віталій Козярук подякував усім, хто допоміг: «Дякую усім небайдужим, які в нелегкий час простягнули руку допомоги. Лише гуртом ми зможемо подолати агресора і навести лад в державі. Для нас шня акція — це подія. Починаючи від найнеобхіднішого і закінчуючи спецзасобами — вагома допомога кам’янчан. Я можу запевнити, що ми будемо гідно нести свої обов’язки і не допустимо, аби відгуки війни долинали до нашого міста».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області війна ...

КОМЕНТАРІ