Хмельницька громада обговорила соціально-правовий захист населення в умовах проведення АТО (+)

Хмельницька громада обговорила соціально-правовий захист населення в умовах проведення АТО (+)

25.08.14 17:28 0 729
У Хмельницькому відбулося спільне розширене засідання Президії Хмельницької обласної організації профспілок, членів Комітету Збройних сил та правоохоронних органів та представників територіальних громад «Соціальні ініціативи».

На розширене засідання Хмельницької обласної організації профспілок зібрались представники влади та громадських організацій, правоохоронці, військові та лікарі. Першим перед громадою виступив заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Володимир Усик, який розповів присутнім про місце дислокації у зоні АТО та умови несення служби бійцями патрульної роти міліції особливого призначення «Богдан», створеної нещодавно на Хмельниччині, подякував усім громадянам та громадським організаціям, які допомагають нашим спецпризначенцям та прозвітував, на що витрачені пожертвувані кошти. Також Володимир Іванович доповів про криміногенну обстановку на території області та закликав громадян бути пильними й інформувати ОВС чи СБУ у разі виявлення осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру можливості вчинення ними терористичних актів.

Під час подальшого обговорення учасники засідання розглянули широке коло питань — від мобілізаційних задач до проблем якісної медичної допомоги та реабілітації подолян-учасників АТО.

Представники громадських організацій та державних установ зійшлись на тому, що гуртом слід збиратись частіше, бо таким чином можна координувати спільні дії та вирішувати нагальні проблеми комплексно.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ