На Хмельниччині відомі спортсмени розробили спеціальну програму пришвидшеної підготовки правоохоронців, які вирушають у зону АТО (+)

На Хмельниччині відомі спортсмени розробили спеціальну програму пришвидшеної підготовки правоохоронців, які вирушають у зону АТО (+)

25.08.14 14:39 0 700
Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний звернувся до відомих спортсменів та тренерів області з ініціативою створення спеціальної програми пришвидшеної фізичної і тактико-спеціальної підготовки працівників міліції, які вирушають у зону АТО.

Останнім часом, зважаючи на суспільно-політичну ситуацію в країні, у складі багатьох обласних управлінь міліції у пришвидшеному порядку почали створювати нові підрозділи особливого призначення, основна місія яких — виконання правоохоронних функцій у зоні проведення антитерористичної операції. Не стала виключенням і Хмельниччина, де зовсім недавно з‘явилася рота патрульної міліції особливого призначення «Богдан». Більшість бійців роти — добровольці, які відповідають усім вимогам вступу на службу до ОВС, але раніше не проходили відповідної підготовки. У звичайний час кандидатів на службу обов‘язково відправили б щонайменше на кілька місяців у спеціальну школу міліції для проходження першопочаткової підготовки, але дорога кожна хвилина.

Зважаючи на це, начальник обласної міліції звернувся до титулованих майстрів бойових мистецтв з проханням розробити особливий курс швидкої підготовки.

— Мета цієї програми — у найкоротші строки та з максимальною ефективністю навчити бійців основним навичкам рукопашного бою, щоб вони могли захистити себе і у разі потреби відбити напад навіть озброєного холодною зброєю злочинця, — говорить Олександр Григорович.

До розробки програми та практичних тренувань долучилися найкращі тренери і спортсмени обласних організацій ФСТ «Динамо» та Федерації панкратіону. Зокрема, це заслужений тренер України по панкратіону полковник міліції Геннадій Домбровський, чемпіон світу та Європи з панкратіону Володимир Лахман, чемпіон України з дзюдо і самбо Дмитро Буділовський.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Затримуючи на Ужгородщині ...

КОМЕНТАРІ