На Хмельниччині представник МВС України провів особистий прийом громадян

На Хмельниччині представник МВС України провів особистий прийом громадян

25.08.14 19:14 0 813
Заступник начальника Департаменту кадрового забезпечення МВС України Микола Громико провів особистий прийом громадян у місті енергетиків Нетішин, що на Хмельниччині.

Міліцейський посадовець прибув до Хмельницької області, щоб особисто дізнатися, що найбільше в діяльності органів внутрішніх справ непокоїть місцевих мешканців, які проблеми їх турбують, вислухати скарги та пропозиції.

Прийом тривав дві години поспіль у приміщенні новоствореного центру надання адміністративних послуг у місті Нетішин. Його відвідало семеро осіб.

Практично усі відвідувачі зверталися до представника МВС з одним і тим же проханням — збільшити кількість нарядів патрульної служби у місті. На думку місцевого населення, у населеному пункті, де живе багато молоді і діє багато розважальних закладів кількість, міліцейських патрулів недостатня. Зокрема, про це на прийомі у Миколи Івановича говорив голова Спілки афганців міста Нетішин Василь Пундик.

Чимало відвідувачів прийшли, щоб подякувати правоохоронцям за роботу та запитати, яку підтримку вони можуть надати міліціонерам, що перебувають у зоні АТО.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві влаштували ...
Наступна новина: У Волинській області із ...

КОМЕНТАРІ