На Хмельниччині працівники міліції затримали серійного викрадача автомобілів

На Хмельниччині працівники міліції затримали серійного викрадача автомобілів

25.08.14 15:59 0 691
Чотирнадцять викрадених та три спалених транспортних засоби на рахунку 20-річного зловмисника, якого, затримали працівники хмельницької міліції.

Молодик спеціалізувався переважно на «Жигулях», які викрадав переважно у обласному центрі. За три місяці він примудрився викрасти 17 автомобілів та мотоциклів, 3 з яких спалив, намагаючись приховати сліди злочинів. Машини юнак викрадав з досить дивних міркувань – просто покататися або доїхати до необхідного пункту призначення. Як тільки у баку закінчувався бензин – одразу кидав транспортний засіб.

Після одного з угонів хлопець на викраденому «Фіаті» потрапив у поле зору працівників Державтоінспекції, які почали переслідування. Зрозумівши, що цього разу не вдасться втекти непоміченим, зловмисник вискочив на ходу з автомобіля та подався у ліс. Правоохоронцям тим часом службовою автівкою довелося блокувати некерований транспортний засіб, щоб він не наробив лиха.

Але не зважаючи на усі намагання, молодому чоловікові таки не вдалося уникнути відповідальності. За кілька днів працівники міліції, які здобули необхідну доказову базу, затримали юнака. Наразі відкрито кримінальне провадження одразу за трьома статтями: ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.2 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція кожної з цих статей передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на різний термін, але остаточне покарання визначить суд.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Дніпропетровщині ...
Наступна новина: Закарпаття: у ДТП на ...

КОМЕНТАРІ