На Хмельниччині працівники міліції вилучили у селянки 3 кілограми макової соломки

На Хмельниччині працівники міліції вилучили у селянки 3 кілограми макової соломки

25.08.14 17:42 0 785
Працівники Чемеровецького районного відділу внутрішніх справ у ході профілактичної операції «Мак» у будинку 52-річної селянки, яка мешкає в одному з сіл району, виявили небезпечну нарковмісну речовину.

Жінка ховала у власному помешканні близько 3 кг макової соломки, яку виростила на своїй присадибній ділянці та, за її словами, тримала для особистого вживання, не маючи мети подальшого збуту.

Наразі стосовно селянки відкрито кримінальне провадження за правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Жінку також підозрюють у незаконному вирощуванні снотворного маку, що карається відповідно ч. 1 статті 310 Кримінального кодексу України штрафом у розмірі від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нелюда, який спочатку ...
Наступна новина: Севілья заплатила Динамо ...

КОМЕНТАРІ