На Хмельниччині затримано автомобіль з цілим арсеналом зброї

На Хмельниччині затримано автомобіль з цілим арсеналом зброї

25.08.14 18:59 0 770
Зупинивши для перевірки підозрілий автомобіль, працівники міліції виявили велику кількість вибухівки, вогнепальної зброї та патронів до неї.

З метою недопущення перевезення зброї і вибухівки та запобігання вчинення терористичних актів, працівники Державтоінспекції посилену увагу приділяють огляду транспортних засобів. Так, близько 05.00 години у Летичівському районі на автодорозі «Львів — Кіровоград — Знам’янка», поблизу посту ДАІ, правоохоронцями для перевірки був зупинений автомобіль «Фіат Фіоріно» з 5-ма жителями Хмельницької області.

Під час огляду автомобіля в багажнику було виявлено цілий арсенал зброї: 4 автомати, ручний протитанковий гранатомет, підствольний гранатомет, 19 електродетонаторів, 2 саморобних вибухових пристрої, 21 гранату різного типу, травматичний пістолет та більше 900 набоїв. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вказана зброя та боєприпаси вилучені та направлені на дослідження, проводяться необхідні слідчі дії для встановлення їх власника. СЗГ УМВС України в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ