Хмельницькі міліціонери вирахували розбійника, який 9 місяців переховувався від правосуддя

Хмельницькі міліціонери вирахували розбійника, який 9 місяців переховувався від правосуддя

25.08.14 14:07 0 716
Розслідуючи резонансні розбійні напади, нещодавно скоєні на території м. Хмельницького, оперативники встановили особу злочинця, що здійснив розбійний напад на валютного міняйла у минулому році.

17 жовтня 2013 року до чергової частини Зарічанського ВМ Хмельницького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу зупинки громадського транспорту по Старокостянтинівському шосе виявлено чоловіка у безсвідомому стані з тілесними ушкодженнями. Його було доправлено до лікарні, але травми виявилися несумісними з життям і через тиждень він помер. Вжитими слідчо-оперативними заходами було встановлено особу потерпілого — ним виявився житель м. Хмельницького, 1975 року народження. Також було встановлено, що у чоловіка після нападу зникла велика сума грошей, золоті вироби та документи.

Тоді цей злочин розкрити не вдалось, але після двох резонансних розбоїв, що мали місце у Хмельницькому в травні та червні цього року, знову почалась кропітка праця, знову і знову перевірялась уся наявні інформація, враховувались найменші дрібниці, що нарешті дало свій результат — злочинця затримали у Вінницькій області, де він також скоїв низку злочинів.

Наразі підозрюваний, 25-річний житель Полтавської області, затриманий і перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представник МВС України ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ