Хмельниччина: державтоінспекція розпочала профілактичні заходи під умовною назвою «Документ»

Хмельниччина: державтоінспекція розпочала профілактичні заходи під умовною назвою «Документ»

25.08.14 13:39 0 642
Останнім часом до Департаменту ДАІ надходять повідомлення, що деякі учасники дорожнього руху, аби уникнути відповідальності за скоєне порушення правил дорожнього руху, пред’являють інспекторам ДПС різного роду талони, спеціальні перепустки, посвідчення, дозволи, а також візитні картки керівництва Департаменту Державтоінспекції та керівників обласних управлінь.

Для припинення таких протиправних діянь у період з 11 серпня до 14 вересня Державтоінспекцією ініційовано проведення цільового профілактичного заходу під умовною назвою «Документ». Основна його мета: недопущення використання окремими водіями різноманітних документів, зокрема, посвідок, перепусток, візитних карток керівників державних органів та органів виконавчої влади, які, всупереч вимогам законодавства, містять прохання щодо сприяння в безперешкодному пересуванні автомобільним транспортом територією країни.

Хотілось, би відзначити, що на в Україні не існує жодного офіційного документу, який би надавав право водієві уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ