Хмельницькі міліціонери менш ніж за добу встановили місцезнаходження зниклої дівчини

Хмельницькі міліціонери менш ніж за добу встановили місцезнаходження зниклої дівчини

25.08.14 14:21 0 650
Близько 12.00 години до чергової частини Новоушицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя с. Зелені Курилівці про те, що напередодні ввечері його 18-річна племінниця пішла на дискотеку в с. Пижівка та додому не повернулась. Рідні дівчини всю ніч намагались її знайти, після чого вирішили звернутись за допомогою до міліції.

На пошуки дівчини одразу був задіяний весь особовий склад Новоушицького РВ УМВС України в Хмельницькій області, на місце події також виїхали співробітники карного розшуку обласного управління міліції.

Мобільний телефон зниклої був вимкнений, нікому зі знайомих вона не повідомила, куди направляється. Опитавши свідків, оперативники встановили, що з дискотеки дівчина вийшла з невідомим хлопцем. За кілька годин міліціонери встановили особу парубка, та, передбачаючи найгірше, вирушили до місця його проживання у с. Мацьківці.

Здивуванню хлопця, до якого завітали правоохоронці, не було меж, адже виявилося, що дівчина нікуди не зникала, а спокійно відпочиває в нього у гостях. Вважаючи себе вже достатньо дорослою, вона спеціально виключила мобільний телефон, щоб до неї ніхто не міг додзвонитись.

Ось так із-за безвідповідальної поведінки однієї людини від справді важливих справ були відірвані десятки співробітників міліції, допомоги яких в той час потребували інші громадяни.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівник міліції ...

КОМЕНТАРІ