Олександр Розізнаний:"Під час коротких зупинок по дорозі до епіцентру АТО до нас підходили мешканці східних областей, висловлювали підтримку і навіть передавали бійцям власноруч написані вірші"

Олександр Розізнаний:"Під час коротких зупинок по дорозі до епіцентру АТО до нас підходили мешканці східних областей, висловлювали підтримку і навіть передавали бійцям власноруч написані вірші"

25.08.14 15:09 0 741
Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний повернувся з чергової поїздки у зону проведення АТО, під час якої він відвідав підлеглих за місцем дислокації та передав їм броньовані транспортні засоби, пальне , продукти харчування та інші необхідні речі.

- Бійці спецпідрозділу, який я відвідав, перебувають на сході країни уже місяць. При цьому їх постійно перекидають з місця на місце, таким чином вони постійно знаходяться у найгарячіших точках проведення антитерористичної операції. Вони справжні професіонали своєї справи і впораються із будь-яким завданням, а моя першочергова задача, як керівника, - максимально забезпечити їх у матеріально-технічному плані, подбати про безпеку та підтримати моральний дух, - розповідає Олександр Григорович одразу після поїздки.

-

-

Полковник міліції часто навідується до своїх підлеглих у зоні АТО. Каже, що має на власні очі бачити, у яких умовах вони несуть службу, як ці умови покращити і чим бійців потрібно забезпечувати у першу чергу. Цього разу міліцейський керівник особисто доправив на схід броньований транспорт для своїх бійців. Автомобіль правоохоронцям у передали у рамках гуманітарного проекту по наданню допомоги учасникам АТО, а от його переобладнання та укріплення контролював особисто начальник УМВС, щоб бути переконаним – підлеглі будуть у безпеці.

- По дорозі на схід ми час від часу зупинялися перепочити, - ділиться враженнями від поїздки Олександр Григорович. – У одній з придорожніх кав‘ярень неподалік Харкова, побачивши нас у камуфляжі, підійшла молода дівчина і передала нашвидкоруч написаний на якомусь бланку вірш про Україну. Вона попросила передати його нашим бійцям у зоні АТО, щоб показати їм, що і східна Україна теж їх підтримує.

-

– А ще я привіз з цієї поїздки жовтий скотч. Для тих, хто побував в епіцентрі АТО, це не просто рулончик липкої стрічки, зазвичай – це справжня запорука виживання та хоча б якийсь гарант безпеки.

-

-

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ