На Хмельниччині рятувальники деблокували постраждалого у ДТП

На Хмельниччині рятувальники деблокували постраждалого у ДТП

25.08.14 13:08 0 681
23 серпня о 19:15 на пункт зв’язку 15-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Летичів надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам’янка поблизу районного центру сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій вантажного автомобіля «MAN» рухаючись у напрямку м. Хмельницький допустив зіткнення з автомобілем «FIAT FIORINO», внаслідок чого легковик винесло на смугу зустрічного руху, що призвело до його зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2107». Водій останнього отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівого стегна та правого надколінника та був затиснений елементами конструкції транспортного засобу. Також, травму голови отримала 21-річна пасажирка автомобіля «FIAT».

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Летичівського району, які деблокуванню потерпілого та передали його лікарям швидкої допомоги.

Для запобігання загоряння паливо-мастильних матеріалів на місці пригоди рятувальники здійснили змивання залишків пального з проїжджої частини та відключили акумуляторні батареї.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ