повернулася група підводного розмінування та працівники пункту охорони здоров’я аварійно-рятувального загону з Східних областей України

повернулася група підводного розмінування та працівники пункту охорони здоров’я аварійно-рятувального загону з Східних областей України

25.08.14 18:28 0 778
24 серпня до рідних домівок повернулися піротехніки відділення підводного розмінування та працівники пункту охорони здоров’я аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Сапери групи підводного розмінування у складі Зведеного аварійно-рятувального загону Донецької області ДСНС України пліч-о-пліч з рятувальниками інших областей нашої держави виконували завдання щодо очищення від вибухонебезпечних предметів, звільнених від терористичних угрупувань територій населених пунктів. Зокрема залучалися до очищення водних акваторій від вибухонебезпечних предметів у м. Слов’янськ та прилеглої до населеного пункту територій. Разом із піротехніками до Хмельницького повернулися працівники пункту охорони здоров’я аварійно-рятувального загону спецпризначення. У складі зведеного загону вони виконували роботу щодо забезпечення медичної допомоги піротехнічних відділень та надавали її цивільному населенню.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДСНС області Дмитро Бондар особисто зустрів колону рятувальників, подякував їм за самовіддану працю, побажав наснаги у не легкій, але такій потрібній для людей справі та зазначив, що багато хто з рятувальників хтів би поїхати до населених пунктів, звільнених від терористичних угрупувань для відновлення життєзабезпечення та надання допомоги цивільному населенню.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ