Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини у польових умовах пройшли підготовку до несення служби у зоні АТО

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини у польових умовах пройшли підготовку до несення служби у зоні АТО

25.08.14 17:03 0 752
На цей час правоохоронці щотижня проходять посилену бойову підготовку на полігонах, аби бути готовими протистояти ворогу та захистити інтереси нашої держави – незалежної України.

Протягом тижня працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю при Головному управлінні МВС України у Львівській області, на військовому полігоні у Яворівському районі, проходили спеціальну підготовку, аби у будь-який момент бути готовим захистити безпеку нашої держави та її громадян.

«Головне завдання нашої служби - протидія економічній злочинності, однак у шніх непростих для нашої держави умовах, усі добровольці, котрі пройшли підготовку, готові стояти на захисті інтересів держави у зоні антитерористичної операції» – говорить оперуповноважений сектору ДСБЕЗ Залізничного райвідділу м. Львова майор міліції Віталій Лобай, котрий одним із перших виявив бажання нести відповідальну службу на сході України.

Правоохоронці у польових умовах пройшли спеціальну медичну та фізичну підготовку, тренувались вправно влучати у ціль із різних видів стрілецької зброї.

Військові інструктори розповіли працівникам ДСБЕЗ про особливості виявлення місць закладення мін та вибухівки, стратегії під час несення служби на блокпостах, ведення скоординованих тактичних заходів в умовах реального бою, а на завершення правоохоронці пройшли смугу перешкод.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ