Львівські правоохоронці викрили державного службовця, який отримав неправомірну вигоду

Львівські правоохоронці викрили державного службовця, який отримав неправомірну вигоду

25.08.14 14:08 0 804
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області викрили під час отримання неправомірної вигоди голову однієї з селищних рад Пустомитівського району

Чиновник вимагав та отримав від директора одного з державних підприємств двадцять тисяч гривень «відкату» за укладання договору на виконання робіт по інвентаризації земель. Сума договору – близько ста тисяч гривень. Кошти на виконання робіт мали надходити від місцевого бюджету.

«Чиновника затримано «на гарячому» 13 серпня, грошові кошти вилучені. Зараз проводяться оперативно-слідчі дії для встановлення інших фактів злочинної діяльності посадовця» - зазначив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській,

за матеріалами УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі міліціонери ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ